‘Elfsteden’ waterfiets in de verkoop

KOUDUM –  Team Wybe, opgericht in 2014 ter nagedachtenis aan Wybe Leenstra, gaat van 3 tot 5 juni met een zelfgebouwde 9-persoonswaterfiets de Elfstedentocht ’fietsen’. Naast het sportieve aspect, is het doel om zoveel geld bij elkaar te trappen voor de Maarten van der Heijden Foundation. De fiets staat al te koop.

Unieke 9-persoons waterfiets. Een echte eye-catcher met een feloranje kleur en 2×4 opstelling met de kapitein voorop in de grote kapiteinstoel en het houten stuurwiel. De waterfiets is speciaal gemaakt voor de Team Wybe elfstedentocht (200 km) voor kankeronderzoek (3 t/m 5 juni 2022). De opbrengst van de waterfiets gaat volledig naar de Maarten van der Weijden Foundation. Bied daarom extra gul op deze unieke waterfiets die het bij vriendengroepen en families zeker goed zal doen.

De aluminium waterfiets is 6.30 x 3.30 meter en geschikt voor 8 fietsers en 1 kapitein. Alle fietsers hebben een onafhankelijke trapaandrijving met vrijloop en 3 versnellingen. De stoelen zijn verstelbaar (lengte en rugleuning) en inklapbaar tot 80 cm hoogte (ideaal voor lage bruggen). Op de waterfiets is officiële bootverlichting aanwezig en LED-schijnwerpers. Er zijn 2 accu’s aanwezig om de verlichting, USB-aansluitingen voor iedere fietser en Bluetooth watersport radio van stroom te voorzien. Voor de kapitein is laptop/tablet standaard gemaakt met stroomvoorziening om Spotify te bedienen en de route te bekijken. Werkelijk aan alles is gedacht. Zelfs een elektropomp om eventueel water automatisch weg te pompen. De waterfiets is tot in perfectie gemaakt door een professionele sloepenbouwer. De kostprijs van de materialen alleen al is ruim € 18.000,-. 

Op 3-5 juni 2022 gaat Team Wybe met deze waterfiets de elfstedentocht van 200 km fietsen. Na afloop is de waterfiets op te halen. In het pinksterweekend zal er veel media-aandacht zijn (kijk op www.teamwybe.nl). Kijk op https://youtu.be/T7lPGoBEAeI voor een indruk (trainingsweekend 2021).

Voor meer informatie: info@teamwybe.nl en op https://link.marktplaats.nl/m1844687914

X
Instagram
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Follow by Email